Fiókom

Személyes adatok gyűjtésének szabályai

ADATVÉDELEM ÉS A SÜTIK HASZNÁLATA

 

Az Adatvédelmi Szabályzat leírja az általunk feldolgozott adatok kategóriáit, az összegyűjtött módokat és az összegyűjtött célokat, a személyes adatok továbbításának körülményeit, valamint a különböző jogokat és lehetőségeket ebben a tekintetben.

Ugyanakkor adatvédelmi irányelveinkben részletesen ismertetjük, hogyan dolgozzuk fel a személyes adatokat az ügyfélkapcsolat kezelésében.

 

1.Az adatvédelmi elvek

 

2.Személyes adatok és azok gyűjtése

 

Az összegyűjtött adatok a következőket tartalmazhatják:

              az Ön e-mail címe, postai címe, mobil vagy rögzített telefonszáma és más hasonló kapcsolattartási információ, amely ahhoz szükséges, hogy kapcsolatba léphessen Önnel az Ön által elhelyezett megbízások feldolgozásához vagy bármilyen más tervezett célhoz;

FONTOS:  A Google Analytics által összegyűjtött összes információ a weboldalunkon csak statisztikai szinten vannak nem lehet társítani személyhez. A Google Analytics által lehetséges az IP-vel kapcsolatos információk tárolása de ezek az információk nem érhetők el. Csak statisztikailag generált adatokat láthatunk.

 

 

3.A személyes adatok gyűjtésének célja

 

 

FONTOS: Ezenkívül, ha az eset vagy a helyzet megköveteli a fent meghatározott cél elérését (például a címmel: megrendelés küldése, megrendelés feldolgozása kártyás fizetéssel, csomagok küldése mintákkal, informatív / promóciós anyagok), az Art Flame más partnervállalatok személyes adatait szolgáltatja, de csak az általuk vállalt titoktartási kötelezettségvállalás alapján, amely garantálja, hogy ezeket az adatokat biztonságban tartják, és hogy ezeket a személyes információkat a hatályos jogszabályok szerint nyújtják, az alábbiak szerint: futárszolgálat, marketing szolgáltató, fizetési / banki szolgáltató, IT szolgáltató vagy más hasonló szolgáltatás. Ha nem ért egyet a vállalatok személyes adatainak nyilvánosságra hozatalával, kérjük, forduljon a felelős személyhez az [email protected] e-mail címen.

Személyes információkat a törvényi rendelkezések alapján és azok keretein belül, valamint külön kérések alapján a Legfőbb Ügyészségnek, a rendőrségnek, a bíróságoknak és az állam más illetékes testületeinek is el lehet juttatni.

 

4.Személyes adatok felhasználása

A személyes adatokat csak arra a célra használjuk fel, amelyre azokat összegyűjtöttük, és az adatokat csak a fent említett célokhoz szükségesen tároljuk (3. pont);

 

5.A biztonsági eljárások

Az Ön adatait biztonságosan dolgozzuk fel, megfelelő technikai intézkedéseket alkalmazunk és karbantartunk annak érdekében, hogy megvédjük személyes adatait a véletlen vagy törvénytelen megsemmisüléstől, elvesztésétől, megváltoztatásától, nyilvánosságra hozatalától vagy illetéktelen hozzáférésétől, különösen akkor, ha a feldolgozás az adatok hálózaton keresztüli továbbítását jelenti, amennyire csak lehetséges és az illegális adatfeldolgozás bármely más formája ellen.

A személyes adatok biztonságával kapcsolatos kérdéseket el lehet küldeni a kapcsolattartó személynek az [email protected] e-mail címre.

 

6.A személyes adatokhoz való hozzáférés, azok helyesbítése vagy törlése

A kifejezett hozzájárulás mindaddig érvényes, amíg Ön vissza nem vonja.

Miután írásban kifejezte egyet nem értését, személyes adatait már nem dolgozzák fel, és megteszik a megfelelő intézkedéseket a személyes adataival kapcsolatos összes adat törlésére.

A hozzájárulást bármikor, ingyenesen vissza lehet vonni, ha hozzáfér az Art Flame-től kapott e-mailek lábjegyzetében található leiratkozás hivatkozásra, vagy írásban megküldi kérését e-mailben: [email protected].

Személyes adatainak megtekintéséhez vagy módosításához, illetve a személyes adataival kapcsolatos információk megszerzéséhez, valamint a személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatos bármilyen elégedetlenséghez vegye fel velünk a kapcsolatot az [email protected] e-mail címen.

Emlékeztejük önöket az adatvédelemről szóló, a 64. sz. A 2011. július 8-i 133. sz. Törvényről, beleértve az információhoz, a hozzáféréshez és a helyesbítéshez való jogot, amely nem vonatkozik kizárólag az automatikus feldolgozáson alapuló határozatra, a törlés joga.

Ezen jogok bármelyikét e-mailben gyakorolhatja az [email protected] címen, vagy aláírt levelet és dátumot küldhet nekünk a Iasi, Aurel Vlaicu 88. Felkérhetjük Önt, hogy igazolja személyazonosságát azáltal, hogy átad nekünk érvényes személyi másolatot, hogy teljesítsük biztonsági kötelezettségeinket és megakadályozzuk az adatok jogosulatlan nyilvánosságra hozatalát.

A beérkezett kéréseket vagy panaszokat megvizsgáljuk, és időben válaszolunk.

 

Visszaküldési politika

Ha bármilyen kérdése vagy félreértése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 212525286 telefonszámon, vagy e-mailben: [email protected]

 

A jogalap

Sürgősségi rendelet szerint. A fogyasztók jogairól szóló 34/2014. számú sürgősségi rendelet szerint.

 A törvény értelmében a szakemberrel távolról megkötött szerződés alapján vásárolt termékeket az indokolás nélkül, a csomag kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül vissza kell küldeni.


Hogyan küldjük vissza a terméket?

O.U.G. szerint 34/2014  A fogyasztónak joga van írásban értesíteni a kereskedőt arról, hogy a termék kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül büntetés nélkül és indokolás nélkül feladja a vásárlást.
A termékek visszaküldési jogának gyakorlása érdekében elegendő, ha szándékáról egyértelmű nyilatkozattal, tartós adathordozón: e-mailben vagy a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül értesít bennünket.

 

Visszatérési feltételek

A termékeket az ügyfelek általi kézhezvételkor vissza kell küldeni, az eredeti csomagolásban és a kiegészítő elemeknek sértetlennek kell lenniük, hogy így tovább értékesítsük őket.
Azon termékek esetében, amelyek visszaküldését kérik, ha a következő tulajdonságokkal rendelkeznek: sérült vagy piszkos csomagolás, hiányos tartalom, kopásnyomok, karcolások, ütések, hiányzó kiegészítők, hiányzó jótállási igazolások, az Art Flame fenntartja a jogot, hogy az esettől függően, a visszatérítés elfogadására vagy megtagadása.
Azok a termékek, amelyek egy "különleges megrendelést" képviselnek, amelyet a vevő által megrendelt termék más színekkel, más méretekkel és egyéb konfigurációkkal rendelkeznek a szokásos termékekhez képest, nem adhatók vissza.
Bizonyos paraméterek szerint az ügyfél igényei szerint módosított termékeket nem lehet visszaküldeni (hőálló üveg, kandallóajtók, biókandallók, szilikátlemezek stb.)
Az Art Flame nem ajánlja a már használt vagy sérült termékek visszaküldését, hogy elkerülje a visszaküldést és az ügyfél által visszaküldött futárszolgálat megfizetését. Ha a termékeket olyan állapotban adják vissza, amelyben már nem adhatók el, az Art Flame fenntartja a jogot arra, hogy díjat kérjen a kezdeti szakaszba történő visszatérésért (ha lehetséges), vagy adott esetben az esetleges okozott veszteségek fedezésére.

 

A termékek visszaküldési címe

Címzett: Art Flame S.R.L. Aurel Vlaicu utca, 88 szám , Iasi város, Iasi megye, Románia.


Ki fizet a visszatérő szállításért?


A termékek visszaküldésének költségeit az ART FLAME viseli.

Az üzenetet sikeresen elküldtük. A lehető leghamarabb válaszolunk!
Èrtesítsen
Telefonos konzultációk
0036 21 252 5286
Cím
Hungary,Europe
E-mail cím
Közösségi hálózatok
Üzenet
Ezen a webhelyen cookie-kat használunk a felhasználói élmény javítása érdekében.

Honlapunk használatával Ön elismeri, hogy elolvasta és megérti az adatvédelmi irányelvet.

További információ