Fiókom

A termékek szállítása

Elkötelezettek vagyunk a hatékony és megbízható szállítási élmény biztosítása mellett minden ügyfelünk számára. Ingyenes kiszállitás az egész ország területén.
 

- Várható szállítási idők

Rendelések feldolgozása azonnal megtörténik, amint leadják őket, hétfőtől péntekig, 08:00 és 16:00 között. Az ezen időpontokon kívül vagy hétvégén leadott rendeléseket az első következő munkanapon dolgozzuk fel.
 
A termékek szállításának szokásos ideje rendelési visszaigazolástól számítva 2-5 munkanap. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szállítási becslések változhatnak a helyszín és a termék elérhetősége szerint. Ünnepi időszakokban és akciós időszakokban a szállítási idők hosszabbak lehetnek.
 

- Kiszállítási folyamat

Miután megerősítette a rendelését, egy visszaigazoló e-mailt fog kapni, amely tartalmazza a szállítási részleteket. A rendeléseket a partner futárcégünkkel szállítjuk, amelyek közé tartozhat a Raben vagy a DPD. A rendelés szállítási állapotát nyomon követheti a visszaigazoló e-mailben található nyomkövetési szám segítségével. 
 
A fizikai szállításokat ajtótól ajtóig végzik (Az ingyenes szállítás azt jelenti, hogy a terméket az Art Flame raktárából a vásárló épületének bejáratáig szállítják. Fontos megjegyezni, hogy a többszintes épületekben található lakások esetén az 'épület ajtaja' a komplexum fő bejárati ajtajára vonatkozik, amely általában az első emeleten található).
 

- Visszaküldési és cserepolitika

Ha nem vagy teljesen elégedett a termékkel, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a rendelés kézhezvételétől számított 14 napon belül a visszaküldés vagy csere folyamatának elindítása érdekében. További részletekért kérjük, tekintse meg visszaküldési és cserepolitikánkat.
 

- Elérhetőségi információk

Ha bármilyen kérdése van, vagy további segítségre van szüksége a termék szállításával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal az [email protected] e-mail címen vagy a +36212525286 telefonszámon.

Ezen a webhelyen cookie-kat használunk a felhasználói élmény javítása érdekében.

Honlapunk használatával Ön elismeri, hogy elolvasta és megérti az adatvédelmi irányelvet.

További információ